Skip to main content

Olen kokk, otsin tööd.

Kokk otsib tööd - leia kirglik ja kogenud kokk. Olen kokk ja otsin tööd!

Tere, tööandjad!

Olen kirega kokk, kes hetkel otsib uusi väljakutseid ja töövõimalusi. Kui otsite kogenud kokka, kes on valmis panustama oma oskused ja kire toiduvalmistamise vastu, siis olete leidnud õige kandidaadi.

Minu kogemus köögis ulatub mitmete aastate taha ning olen läbinud mitmekülgseid väljaõppeid ja kursusi. Olen omandanud põhjalikud teadmised toiduohutusest, menüüde planeerimisest ning erinevate köökide tehnikatest ja maitsetest.

Kui soovite värvata kokka, kes on kohusetundlik, loov ning suudab töötada kiiresti ja tõhusalt, siis võiksite kaaluda minu kandidatuuri. Olen meeskonnatööle orienteeritud ning suhtlen klientidega viisakalt ja professionaalselt.

Minu eesmärk on alati pakkuda kvaliteetseid toite, mis rahuldavad klientide maitse-eelistusi ja vajadusi. Olen valmis võtma vastu uusi väljakutseid ning õppima pidevalt juurde, et arendada oma oskusi ja pakkuda innovaatilisi lahendusi.

Kokk otsib tööd - kui soovite leida kirglikku ja kogenud kokka, siis võtke palun minuga ühendust. Oleksin tänulik võimaluse eest tutvuda teie ettevõttega ning arutada, kuidas saaksin oma oskusi teie meeskonnas rakendada.

Lugupidamisega, Teie kokk

Tegemist on Kandideeri.ee väljamõeldud tegelasega, kuid kui Teie otsite kokka, siis lisage palun oma kuulutus kõigisse sobivatesse kategooriatesse Kandideeri.ee -s.

Tehke seda SIIT . Hinnad soodsad.

Kui Te aga ise olete KOKK ja avatud tööpakkumistele, lisage oma CV (töösoov) SIIT . Vaata KOKA töökuulutusi erinevatest kategooriatest 

Kokk / Peakokk / Abikokk

Toitlustuse

Restorani / Restoran / Restoranitöö