Skip to main content

Anna mulle sobivatest töökohtadest teada

Sobiv tööpakkumine. Teavitage mind palun sobivatest tööpakkumistest. Kuidas leida sobiv töö?

Anna märku sobivatest töökohtadest tööturul. Kas sul mulle tööd on pakkuda? Teavita mind sobivast tööpakkumisest.

Anna mulle sobivatest töökohtadest teada. Anna mulle märku, kui mulle sobiv töökoht tuleb tööturule. Teavita mind sobivatest töökohtadest. Kui avaldatakse mulle sobiv tööpakkumine, teavita mind.

Ma olen huvitatud, et saaksin teavituse kohe, kui mulle sobiv tööpakkumine Kandideeri.ee tööportaali lisatakse. Selleks seadistan otsiroboti võimalikult täpselt. Valin sobivad töökategooriad ja loomulikult ka sobiva töökoha asukoha. Sovivate töökohtade märguandeid saab seadistada mitu. Ete see minu jaoks paremini toimiks, selleks seadistan töö märguandeid mitu tükki erinevate parameetritega. Ka võtmesõnadega (või märksõnadega) on mõistlik  töö märguannet täpsemaks muuta. Näiteks autojuht või baarman, või kopajuht või CNG operaator või kelner ...

Märksõnad võib lisada aga kõige tähtsam ehk peab lisama kõige täpsemad sobivad töökategooriad. See on kõige tähtsam! Meil on valikus ca 1000 erinevat töökategooriat täpsemaks sihtimiseks.